Αρχή Σχετικά με το περιοδικό

Σχετικά με το περιοδικό

Το περιοδικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ “Το Μπριτζ”, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1993 και το ελάμβαναν οι εγγεγραμμένοι αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ μέχρι το 2015, οπότε και αποφασίστηκε να μετατραπεί σε ηλεκτρονική μορφή.

Στα 22 χρόνια έντυπης παρουσίας του έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες του άρθρα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και ψυχαγωγική ύλη, για όλα τα επίπεδα παικτών. Πλέον, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, το περιοδικό αποκτά μόνιμη παρουσία στο Internet και φιλοδοξεί να αποτελεί την καθημερινή αφετηρία της πλοήγησης όλων των Ελλήνων παικτών. Κάτι τέτοιο, όμως, δε θα ήταν δυνατό, χωρίς τους αρθρογράφους, τους πολύτιμους συνεργάτες μας που συνεισφέρουν στην ύλη του περιοδικού.

Φιλοδοξία μας είναι να έχουμε σε καθημερινή βάση άρθρα, συνεντεύξεις, νέα και ρεπορτάζ, για όλους τους αναγνώστες. Για το σκοπό αυτό, θα χρειαστούμε και τη δική σας συνδρομή. Μπορείτε να στείλετε ένα άρθρο, ένα πρόβλημα ή έναν σχολιασμό διανομής, επικοινωνώντας με το περιοδικό της ΕΟΜ.

Όμως και ως αναγνώστες, μπορείτε να μας βοηθήσετε να διαμορφώσουμε την ύλη στα μέτρα σας, αλλά και να διαφημίσετε το περιοδικό και γενικότερα το Μπριτζ. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην “καρδιά”, που βρίσκεται στο τέλος κάθε άρθρου, ώστε να μας υποδείξετε ποια άρθρα σας αρέσουν περισσότερο. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να γράψετε τα σχόλιά σας, για το άρθρο που μόλις διαβάσατε και να κάνετε ερωτήσεις στον αρθρογράφο.

Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε την ύλη του περιοδικού στα κοινωνικά δίκτυα. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα μας δείξετε ποια άρθρα σας αρέσουν περισσότερο, αλλά θα κάνετε και μία εξαιρετική διαφήμιση στο αγαπημένο μας παιχνίδι.

Το Μπριτζ!